Sources et ressources sur l'épidémie de Covid-19

Forum

fernandoavar
 
Notifications
Clear all
fernandoavar
fernandoavar
Groupe: Enregistré
Inscription: 8 juin 2021
Nouveau membre

A propos de moi

Изграждането на страхотен уебсайт, който е едновременно привлекателен за потребителите и харесван от търсачките, е многостранна задача. Много уебмастъри ще отделят много време за оптимизиране на уебсайтовете си за SEO и работа върху потребителския опит, но след това отиват и купуват евтин хостинг план или насочват клиентите си да го направят.

Това е като да имате кола от висок клас и да се стараете да влагате в нея най-евтиния петрол и газ. Уеб хостингът е важен и именно той разделя доброто от великото. Вижте, всичко, което описахме по-горе, е важно, моля, не разбирайте погрешно, но хостингът е също толкова важен за работата на вашия сайт и цялостната ви видимост. В тази статия ще обясним значението на добрия хостинг в Jump и какво да вземете предвид, когато търсите хостинг услуги за вашия уеб сайт.

Какво прави уеб хостинга СТРАХОТЕН?
Първото нещо, което трябва да знаете, е, че не всички доставчици на хостинг услуги са еднакви. Първо, нестабилността от страна на вашия хост означава, че вие ​​ще участвате в загубите. Какво означава това? Ако вашата хостинг услуга откаже, това означава, че и уебсайтът ви ще бъде спрян. Ако решите да влезете в „споделена“ хостинг платформа, грешките на уебсайтовете, в които споделяте хостинг, също могат да ви повлияят отрицателно. Това са грешки, които могат да парализират бизнеса ви, ако продължават да се появяват. Защо да харчите време, пари и ресурси за изграждане на уебсайт, който добре представя вашия бизнес, само за да губите от хостинг? Няма много смисъл. Качественият уеб хостинг ви гарантира сигурност, надеждност и страхотно обслужване на клиентите - трите фактора, които трябва да бъдат в центъра на процеса на вземане на решения.

Сигурност
Много услуги за уеб хостинг натъпкват уебсайтове в едни и същи сървъри поради неадекватност на ресурсите. Освен това, както беше посочено по-горе, споделените хостинг среди ви излагат на риск от хакване. Защита в един сайт може да създаде шлюз към вашия уебсайт. Това може да бъде много разочароващо, защото сега вече дори не отговаряте за сигурността на вашите данни. Въпреки че частният сървър може да е по-скъп, ние вярваме, че винаги е по-добра идея, независимо от съдържанието на вашите уебсайтове. Още по-важно е, когато съхранявате чувствителни данни на клиента, но това не означава, че трябва да приемате посредствени услуги. Винаги питайте за стратегията за сигурност на сървъра на хоста, преди да се ангажирате.

Надеждност
Надеждността е от реално значение. Вашите клиенти очакват от вас и вие трябва да очаквате това от вашия домакин. Ако надеждността ви бъде компрометирана от лош доставчик на уеб хостинг услуги, не би било разумен избор. Има твърде много уебсайтове, които се борят за същия бизнес като вас. Лош уеб хост ще забави скоростта на зареждане на вашите сайтове. Представете си, че сте преминали през всички стъпки, за да получите нов клиент, харчейки рекламни долари, насочвайки трафика към вашия уебсайт, само за да може кликването да се отдалечи от вашия сайт поради проблем със скоростта на зареждане или забавяне, причинено от лоша услуга. Въпреки че повечето проблеми с потребителския опит са под ваш контрол, някои са базирани на хостинг и е необходим добър баланс и на двете, за да може уебсайтът Ви да работи възможно най-гладко.

Пазете се от онези хостинг доставчици, които обещават ол инклузив пакети на изключително ниски разходи. „Евтиното е най-скъпото“ . Независимо от бюджета ви, допълнителните разходи си заслужават, ако това означава да осигурите целостта на вашия уебсайт.

Обслужване на клиенти
Сега установихме значението на сигурността и надеждността. Обслужването на клиенти е последният зъб, който е преминал. Евтините уеб хостинг решения са точно това, евтино. Какво се случва, когато възникне проблем? Ако изберете среда за споделен хостинг, вероятно ще прекарате няколко часа по телефона с лице от техническата поддръжка, което може или не може да има необходимия опит за отстраняване на проблема ви. Тогава какво? Ще похарчите стотици долари за разработчик, който да реши проблема. Има много случаи на обаждания на клиенти, които в момента са с по-лоша услуга за уеб хостинг, които след това избират да преместим техните сайтове на частен сървър и да поемем от тяхно име управлявани актуализации на ядро, тема и приставки. Прекарали сте значителни ресурси в изграждането на вашия уебсайт, поддържайте го актуален и защитен с правилните месечни услуги. Връщайки се към поддръжката на клиенти, как можете да гарантирате, че ако възникне някакъв проблем, че той може да бъде отстранен бързо? Просто не можеш. Когато чиповете отпаднат, всичко зависи от това колко бързо вашата хостинг услуга реагира на проблема ви и връща уебсайта ви обратно. Ако хостинг план не включва гаранция за възстановяване на вашия сайт и без допълнителни разходи, преминете към по-добро решение. Добрите домакини имат достатъчно знаещи представители, които да изслушват клиентите си и да им предоставят бързи и дългосрочни корекции. преминете към по-добро решение. Добрите домакини имат достатъчно знаещи представители, които да изслушват клиентите си и да им предоставят бързи и дългосрочни корекции. преминете към по-добро решение. Добрите домакини имат достатъчно знаещи представители, които да изслушват клиентите си и да им предоставят бързи и дългосрочни корекции.

Защо се нуждаете от надежден домакин?
Надеждният хост работи, за да гарантира, че уебсайтът ви не е засегнат от проблеми, базирани на хостинг, и защитата ви не е застрашена поради уязвимости в сървъра. Добрите домакини не само полагат усилия за разрешаване на проблеми, но и гарантират, че подобни проблеми няма да ви засягат в бъдеще. Те ще разполагат с квалифициран екип за поддръжка на ваше разположение по всяко време за справки и спешни случаи.

Как да намеря добър домакин?
Тъй като интернет предоставя еднакви условия за всички видове и класове доставчици на услуги да се продават, може да е трудно да различим истинското от лошото. Винаги слушайте мненията на трети страни рецензенти и бивши и настоящи клиенти за доставчика на хостинг услуги. По-важното е, че проведете собствено проучване, за да сте сигурни, че хостът гарантира добра поддръжка на клиентите, цялостна надеждност и сигурност на сървъра.

Какъв вид сигурност трябва да търся?
Адекватната сигурност е комбинация от защита срещу злонамерено проникване и добро обслужване на клиентите. Прегледайте инструментите за сигурност на избраните от вас хостове и вижте колко бързо те реагират, когато им се обадите или им изпратите имейл.

Трябва ли да вземете предвид разходите, когато търсите домакин?
За всеки, който оперира с бюджет, цената е фактор, но никога не бива да се лишавате от по-добри услуги, само за да спестите няколко долара. Можете да намерите доставчик на хостинг услуги с перфектната комбинация от цена и качество, ако провеждате добре своите изследвания. Ако цената е твърде ниска, има шанс да плащате за посредствени услуги, защото отличните хостинг инструменти със сигурност са по-скъпи.

Домакините, които таксуват повече, могат да си позволят да наемат достатъчно представители за поддръжка на клиенти и да плащат за услуги за защита на данните. Това намалява риска от атаки, оптимизира скоростта на зареждане на страниците, увеличава потребителското изживяване и подобрява разрешаването на проблеми за клиентите. В крайна сметка получавате спокойствието, от което се нуждаете, за да управлявате бизнеса си, знаейки, че уебсайтът ви е добре обгрижен.

Често чуваме „но GoDaddy хостинг е $ 15 на месец“. Това не е сравнение между ябълки и ябълки. Както изяснихме по-горе, когато търсите най -доброто решение за уеб хостинг , уверете се, че сравнявате услугите еднакво. Освен това услуги като решението за хостинг GoDaddy не предоставят актуализации на уебсайта, освен евентуално „управляван WordPress“, който за всеки, който работи с компания за уеб разработки, се отклонява напълно.

По-добрият домакин е полезен за маркетинга?
Независимо дали управлявате бизнеса си изцяло от уебсайт или сайтът само допълва утвърден някъде магазин за тухли и автомобили, не можете да пренебрегнете силата на силното онлайн присъствие. Проучванията показват, че 70-80 процента от всички клиенти изследват продукти и услуги преди да купуват. Устойчивият, бавен и частично достъпен уебсайт ще получи неблагоприятно класиране от търсачките и ще отложи перспективите, търсещи вашия тип услуга онлайн. С добър хостинг вие поне печелите веднага, без да карате перспектива да чака много секунди, за да се зареди сайтът. Това ще ги насърчи да обърнат внимание на вашето съдържание и да дадат възможност на вашия продукт. Вашите уеб страници ще се зареждат бързо, така че потребителите няма да се изкушат да кликнат и да търсят алтернативи.

Заключение
В днешната цифрова среда вашият уебсайт е първото впечатление за вашия бизнес. Бавните скорости на зареждане и честата недостъпност са червени знамена, които повечето потребители на интернет няма да простят. Обадете ни се „ 702-268-9000 “ днес за повече информация относно уеб хостинга и как да намерим идеалното хостинг решение за вашия уеб сайт .

Réseaux sociaux
Activité du membre
0
Messages du forum
0
Topics
0
Questions
0
Réponses
0
Commentaire question
0
Aime
0
J'aime reçus
0/10
Vote
0
Messages blog
0
Commentaires du blog
Share: